Центр розвитку лідерства для учасників бойових дій

Школа лідерства — освітньо-комунікаційна платформа для учасників бойових дій, яка складається з серії освітніх програм (очного та дистанційного формату). Перша програма «Startup. Управління» складається із серії тренінгових модулів, які покликані розвивати управлінські навички учасників АТО з метою започаткування власної справи, розвитку бізнесу, ефективного працевлаштування та можливості самовдосконалення. Започатковано Школу лідерства у жовтні 2016 р. у мм. Київ, Кривий Ріг та Львів.
Ми шукаємо мотивованих та перспективноорієнтованих учасників бойових дій, здатних розвивати лідерський потенціал мають власні проекти та готові розпочинати свою справу.

Школа лідерства для учасників бойових дій складається з наступних програм — «Старт. Управління», «Публічне адміністрування», «Комунікаційне лідерство», «Школа адвокацій».

Орієнтовні дати початку Школи за програмою «Cтарт. Управління»:
м. Київ — січень, 2018 р.
м. Дніпро — січень, 2018 р.
м. Львів — лютий, 2018 р.
Заповнюй анкету та долучайся до однодумців, які змінюють країни не словом, а ділом!

Центр розвитку лідерства запрошує до співпрації активні громади з метою розвитку Школи лідерства для ветеранів АТО у кожній області нашої країни.
Пишіть на schoolato2016@gmail.com
Сторінка в ФБ: Центр розвитку лідерства/Center for Leadership Development

Контактна інформація
Адреса: м. Київ, вул. Малокитаївська, 29, Україна
тел. (044) 331-03-38

ТРИВАЛІСТЬ НАВЧАННЯ
Навчальна програма «Startup. Управління» проходить протягом 2,5 місяців, складається з 8 повних дні роботи (64 год.) очного навчання. Модулі програми Школи сформовані з 1-2 тренінгових занять тривалістю 1-2 дні. Навчання проходить по сб-нд.
По завершненню Школи лідерства випускник отримає сертифікат, інформаційні матеріали та можливість індивідуального консультування з тренерами Школи
Орієнтовні дати початку Школи за програмою «Startup. Управління»– м. Київ — січень 2018 р.,
мм. Дніпро — січень, 2018 р., м. Львів — лютий, 2018 р.