Дек 25

Здобуття професійно-технічної та вищої освіти учасниками АТО та їхніми дітьми

Постановою  від 23 листопада 2016 р. № 975 передбачені різні для кожної категорії види надання державної цільової підтримки. Загалом, вона буде надаватися у вигляді повної або часткової оплати навчання, пільгових довгострокових кредитів на навчання, соціальної стипендії, безоплатного забезпечення підручниками, безоплатного проживання в учнівських гуртожитках та безоплатного доступу до мережі Інтернет.

Згідно з постановою, підтримка надаватиметься особам, які визнані учасниками бойових дій, їх дітям, а також дітям, один із батьків яких загинув внаслідок захворювання, одержаного в період участі в АТО та дітям, які зареєстровані як внутрішньо переміщені особи.

Ця постанова набирає чинності з 1 січня 2017 р., крім підпунктів 2 і 3 пункту 3 Порядку та умов, затверджених цією постановою, які набирають чинності з 1 вересня 2017 року.

Натисніть на книжку, щоб ознайомитись з Порядком.

Постоянная ссылка на это сообщение: http://cdu-ato.com.ua/zdobuttya-profesiyno-tehnichnoyi-ta-vishhoyi-osviti-uchasnikami-ato-ta-yihnimi-ditmi/