Май 28

Адвокати – ветерани АТО: ЗАВЖДИ ЗАХИЩАТИ!

Сергєєв та Партнери – соціально-орієнтоване адвокатське бюро, де працюють виключно юристи – ветерани АТО.

Адвокати – ветерани АТО: ЗАВЖДИ ЗАХИЩАТИ!

Загостренне відчуття справедливості, відданість обов’язку, зихащити тих, хто тобі довірився – ці якості ми здобули на війні. Всі ми були професійними адвокатами і до 2014-го року. Але війна зміцнила нас ще більше, зробила злішими і принциповішими, додала якостей, які тепер працюють в інтересах нашого клієнта.

Який би період нашої біографії не взяти, всюди є лише один принцип – ми захищаємо!

Примітка: Частина прибутку Бюро направляється на проекти соціальної реабілітації ветеранів, і допомогу у започаткуванні ветеранами власного бізнесу.

Історія компанії:

Бюро було засновано 2012 року, київським адвокатом Кирилом Сергєєвим. «Сергєєв та Партнери» займались супроводом агрохолдингів, судовою практикою, та вели кримінальні справи у злочинах в економічній сфері. 2014 року, засновник компанії – Кирило Сергєєв, припинив діяльність Бюро і пішов добровольцем в АТО, де проходив службу в складі батальйону «Айдар». По поверненні він заснував і очолив ГО «Товариство Ветеранів АТО», яка сьогодні має всеукраїнський статус і діє майже у всіх областях України.

2016 року було відновлено і діяльність Адвокатського Бюро, до роботи в якому було запрошено ветеранів АТО, які до війни мали успішну юридичну практику.

Контакти: Звертайтесь до нас за телефоном: +38 (097) 138 46 18, Фейсбук

Постоянная ссылка на это сообщение: http://cdu-ato.com.ua/zahishhati/