Апр 05

Учасникам АТО – професійне навчання, перепідготовка, підвищення кваліфікації, спеціалізація

У Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова в Києві з 2008 року діє факультет перепідготовки та підвищення кваліфікації.

Ключовим завданням факультету є організація і здійснення перепідготовки, підвищення кваліфікації фахівців, задоволення індивідуальних потреб громадян різних соціальних категорій в особистому та професійному зростанні, забезпечення потреб держави в кваліфікованих кадрах високого рівня професіоналізму, сприяння подальшому соціально-економічному розвитку суспільства.

Факультет має успішний досвід роботи із учасниками АТО. Підвищення кваліфікації за цією програмою 2016 року пройшли 32 особи, які були направлені Київським міським та Київським обласними центрами зайнятості. В цілому понад 30 тисяч дорослого населення України отримали знання, необхідні для подальшого професійного розвитку та розбудови економіки держави.

Розроблені програми підвищення кваліфікації передбачають поглиблення знань у галузі державного та регіонального управління, економіки, менеджменту, права, політології, психології, української та іноземної філології, екології, євроінтеграційної політики та ін.

Високий рівень навчально-методичного забезпечення, матеріально-технічної бази, проживання, харчування, потужний кадровий потенціал, високі показники науково-дослідної діяльності викладачів і студентів Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова спроможний забезпечити організацію підвищення кваліфікації й надання інших освітніх послуг учасникам АТО.

Професійне навчання в закладі (тривалістю один 1 місяць) може здійснюватися за рахунок коштів за бюджетною програмою 2505150 “Заходи із психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції та забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції санаторно-курортними лікуванням”, учасникам АТО, бажаючим пройти навчання в даному навчальному закладі на факультеті перепідготовки та підвищення кваліфікації необхідно подати заяву до управління соціального захисту населення райдержадміністрацій та міськвиконкомів за місцем фактичного проживання  або реєстрації для укладення відповідних угод.

Професійне навчання здійснюється за заочною та дистанційною формами навчання. Після успішного завершення повного курсу навчання учасники АТО отримують документи про освіту державного зразка.

Для пропозицій, запитань та відповідей контактною особою є помічник ректора з економіки та фінансів Євген Вікторович Біденко, тел. (044) 2349941,    E-mail: bidenko@npu.edu.ua

Або ж звертайтесь до управлінні праці та соціального захисту населення у своєму місті.

Постоянная ссылка на это сообщение: http://cdu-ato.com.ua/uchasnikam-ato-profesiyne-navchannya-perepidgotovka-pidvishhennya-kvalifikatsiyi-spetsializatsiya/