Июн 11

Розподіл субвенцій для придбання житла для сімей загиблих осіб, а також для осіб з інвалідністю I-II групи

Більше 200 мільйонів гривень планується виділити на виплату грошової компенсації за житло для сімей загиблих осіб, а також для осіб з інвалідністю I-II групи, визначених Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», та осіб, які втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в АТО.

Уряд затвердив відповідний розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. За інформацією обласних і Київської міської держадміністрацій, станом на 1 квітня 2017 р. кількість громадян, яким передбачено виплату даної компенсації, становила 265 осіб. Реалізація цього рішення сприятиме покращенню соціального захисту вищезазначених категорій населення.

Постоянная ссылка на это сообщение: http://cdu-ato.com.ua/rozpodil-subventsiy-dlya-pridbannya-zhitla-dlya-simey-zagiblih-osib-a-takozh-dlya-osib-z-invalidnistyu-i-ii-grupi/