Май 31

Херсонська Спарта запрошує до літнього табору

Події останніх років в Україні загострив питання патріотичного виховання молоді.

У колі фахівців від освіти звучить чимало ідей щодо шкільних програм, нових дисциплін, удосконалення початкової військової підготовки …

У Херсоні кілька волонтерів та учасників АТО вирішили піти практичним шляхом — створити дитячий табір, в якому застосувати свої знання з фізичної підготовки, медицині, історії , спортивне орієнтування, взаємодії в колективі і навички виживання в умовах дикої природи.

А вже за його підсумками — написати свій проект програми патріотичного виховання, яку планують винести на публічне обговорення. Мета — вельми амбітна. Втім, побувавши в «Херсонській Спарті», ви переконаєтесь: діти з ентузіазмом сприймають новий досвід, а головне — самі просяться з комфортних домашніх умов в «спартанські».

«Ми відчули, що можемо дітей чомусь навчити. Почали з моїми вихованцями, які займаються карате, далі розширили географію через знайомий і соціальні мережі. Крім херсонських, у нас побували діти з Києва, Дніпро, Одеси, Мелітополь та інших регіонів », — розповідає один з організаторів «Херсонська Спарта»Артем Яковлєв.

У 2017 році робота табору «Херсонська Спарта» починається з 26 червня, заїзди щотижня. Пишіть, дзвоніть, відповімо на будь-яке запитання. Непропустіть можливості створити для Вашої дитини неперевершений відпочинок влітку

38 066-166-90-33

38 067-553-59-33

Табір військово-патріотичного виховання «Херсонська спарта»