Апр 20

В державному бізнес-коледжі відбувся другий випуск підприємців з числа учасників АТО

У Черкаському державному бізнес-коледжі закінчили навчання за напрямом «Підприємництво та бізнес — планування» 6 учасників АТО.

Захист слухачами бізнес-планів проводився за участю представників Черкаського обласного центру зайнятості.

В ході навчання безробітні отримали базові знання з питань започаткування та ведення підприємницької діяльності, її організаційно-юридичного супроводу. Викладачі, залучені до проведення занять, відзначили високий рівень вмотивованості слухачів, а також їх бажання отримати максимальну кількість знань зі сфери своєї майбутньої діяльності.

Слухачами були представлені бізнес-плани щодо організації бізнесу з надання перукарських послуг, перевезення вантажів, торгівлі продуктами харчування, садівництва та вирощування ягід, також відкриття шиномонтажу вантажних автомобілів.

За результатами навчання та захисту бізнес-планів всім слухачам видано посвідчення.

Постоянная ссылка на это сообщение: http://cdu-ato.com.ua/biznes-koledzhi-vidbuvsya-drugiy-vipusk-pidpriyemtsiv-z-chisla-uchasnikiv/